Натурален сапун Лавандула - за чувствителна кожа

  • Марка: VIV Soaps

Описание и начин на приготвяне:

Подходящ за всеки тип кожа.  Препоръчва се за лесно дразнима и чувствителна кожа, склонна към атопични дерматити. Подходящ за измиване на коса, при раздразнен скалп.

Билката лавандула кисне в зехтина , преди да бъде осапунен. На това сапунът дължи част от омайния си аромат. Обогатен е с етерично масло от лавандула, брашно от овесени ядки и витамин Е. В края на процеса в нашата сапунена работилница прибавяме и изсушен цвят от лавандула. Около 3%-5% от маслата остават в свободно състояние. Благодарение на чудотворната билка, в комбинация с натуралните и етерични масла сапунът има хидратиращо и регенериращо въздействие върху кожата. Кожата остава чиста и свежа след измиване.

Билката с уханни лилави цветове има силни дезинфектиращи, антибактериални и антигъбични свойства.

Етеричното масло от лавандула е чудесен имуностимулант, който защитава от вируси, настинки и грип. Има много благотворно регенериращо действие върху кожата и за това се препоръчва при дерматити, екземи и др. Влияе балансиращо и успокояващо на нервната система. Препоръчва се при мигрена, безсъние, безпокойство, емоционален стрес.

Сапунът има лек ексфолиращ ефект при измиване.

Съдържание: Зехтин, кокосово масло, палмово масло, рициново масло, брашно от овесени ядки, билка Лавандула, био етерично масло от лавандула и витамин Е.

Съхранение и начин на употреба: Да се съхранява при температура от 5°С до 25°С, далеч от пряка слънчева светлина.

За да се насладите максимално на изделието, при употреба го съхранявайте на добре дренажирана повърхност. Тя ще то предпази от пряк контак с вода и ще подпомогне изсъхването му.

Грамаж: 100 гр.

7,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Натурален сапун Лавандула - за чувствителна кожа
Подобни продукти