Натурален сапун Розмарин и Мента

  • Марка: VIV Soaps

Описание и начин на приготвяне:

Изработен от висококачествени масла, билки и натурални съставки. Сапунът действа като ароматна лампа в банята ви. Той събужда сетивата ви сутрин и ги успокоява вечер. Подходящ за всеки тип кожа, а специално се препоръчка за склонни към алергии кожи.

Билките розмарин и мента киснат в маслата , преди да бъдат осапунени. Така от билките са извлечени и восъците, освен летливите вещества на етеричните масла. На това сапунът дължи и зеления си цвят. За да го подчертаем, в нашата сапунена работилница сме използвали спирулина. Така наречената "супер храна" за организма. В края на процеса сме прибавили и етерично масло от розмарин и етерично масло от мента.

При технологията на производство около 3% - 5% от маслата са оставени в свободно състояние, за да подсилят защитните свойства на кожата.

Богатата формула от натурални масла и съставки има хидратиращо и подхранващо действие върху кожата.

Успокояващият и охлаждащият ефект на ментата върху кожата се проявява при раздразнения от различен характер, особено при алергични реакции, обриви.

Етеричното масло от мента има тонизиращо, стимулиращо, антивирусно действие. Стимулира ума, прогонва умствената умора, стимулира концентрацията, укрепва нервната система.

Розмариновото масло засилва кръвообращението и подпомага дренажа на лимфата и освобождава събралата се в нея течност. Незаменимо е и при борба с целулита. Съживява сетивата, мозъка, прочиства сетивата.

Съдържание: Зехтин, кокосово масло, палмово масло, рициново масло, брашно от овесени ядки, спирулина, етерично масло от розмарин, етерично масло от мента, билка розмарин и билка мента и витамин Е.

Съхранение и начин на употреба: Да се съхранява при температура от 5°С до 25°С, далеч от пряка слънчева светлина.

За да се насладите максимално на изделието, при употреба го съхранявайте на добре дренажирана повърхност. Тя ще то предпази от пряк контак с вода и ще подпомогне изсъхването му.

Грамаж: 100 гр.

 

 

 

7,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Натурален сапун Розмарин и Мента
Подобни продукти