Флорална вода Роза Дамасцена за лице, тяло и коса

  • Марка: Sevoa Naturals

Плод на бавна водна дестилация на свеж цвят от биологично отгледани български рози. Така извлечени, голяма част от полезните активни съставки на растението с охота се приемат от кожата ни чрез водата.

Българската роза (Rosa Damascena), и флоралната вода с висока концетрация на етерично масло от цвета й, съдържа стотици активни съставки като гераниол, цитронелол, нерол, евгенол, линалоол, алдехиди, стеароптени, рубиксантин, галова киселина и много други.

Приложение върху лицето:

- освежава кожата на лицето
- почистване на грим
- срещу тъмни околоочни кръгове
- облекчава кожни възпаления
- ароматерапия
- добавка към маски за лице
- афтършейв за мъже

Приложение върху тялото:

- хидратира и тонизира кожата на тялото
- афтършейв
- ароматерапия
- добавка за вана
- облекчава кожни възпаления

Други приложения:

- pH балансиращ тоник за коса (pH ~ 5.0)
- заместител на етеричните масла в арома-лампи и ултразвукови овлажнители
- освежаване на дрехи и спално бельо

Начин на употреба:

Тоник за лице и тяло - напръсква се директно върху кожата на лицето, деколтето и тялото. Оставя усещане за мекота, нежност и жизненост.

Почистване на грим - малко количество от дестилата се нанася върху памучен тампон, след което гримът се почиства както и с обикновените средства за почистване.

Маски за лице - след като изберете подходящата за Вас суха маска за лице (с хума, с глина и т.н.) активирайте я с подходяща билкова вода като добавяте към сместа до получаване на каша. След като наложите маската е препоръчително периодично да освежавате маската като впръсквате допълнително количество дестилат.

Състав (INCI): Чист дестилат с изворна вода на Българска роза отгледана без препарати и торове (100% Rosa Damascena Distillate).

Количество: 135мл

5,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Флорална вода Роза Дамасцена за лице, тяло и коса
Подобни продукти